Naar binnen keren

Na de een na laatste volle maan van deze maand ben ik even gaan terugkijken naar dit jaar waarin ik als coach / psycholoog andere problemen ben tegen gekomen.

De wereld is verstild, het dagelijkse leven is eenvoudiger geworden en tegelijkertijd is er veel onrust en angst door COVID -19 ontstaan met een grote impact voor zoveel mensen.

We kunnen nu alleen nog maar terugkijken en leren van deze periode. Mijn cliënten stimuleer ik daarom ook om de COVID periode te zien als een jaar van bezinning en kijkend naar de positieve effecten ervan. We zijn allemaal wat meer naar binnen gekeerd. Dat kan ook mooie resultaten opleveren. In mijn geval is dat o.a. meer tijd voor mezelf, leren kennen wat en wie echt belangrijk voor mij zijn, opknappen van mijn huisje en tijd voor nieuwe activiteiten waar ik eerder geen ruimte voor vond, zoals lezen, yoga en muziek leren spelen.

Stel jezelf in de maand December daarom de volgende vragen

Wat heb ik geleerd en afgeleerd?
Waar ben ik dankbaar en tevreden over?
Wat geef ik deze maand aandacht, is er iets wat ik wil afronden en achter me laten?

In mijn praktijk staat gezondheid en geluk centraal. Ik heb dit jaar met veel lieve, mooie mensen stappen gezet naar meer inzicht en bewustzijn.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

ayurveda