Coaching HSP

Coaching traject – Worden wie je bent

Wil je meer balans in je leven en je laten ráken? Ben je een van de mensen die meer denkt dan voelt? Heb je chronisch last van spanning in je lichaam? Ben je hoogsensitief of loop je tegen een burn-out aan?

Met het traject Word-Wie-Je-Bent heb ik, Ellen, mij als doel gesteld tot de kern van de zaak te komen. Heel worden door jouw unieke zelf te ontdekken en je zelfgenezend vermogen aan te spreken, zodat je weer durft te zijn wie je van nature bent en je weer door je gevoel laat leiden.

In dit traject ga ik samen met jou op ontdekkingstocht naar wie jij van nature bent, wat zijn jouw kenmerken en kwaliteiten, maar ook wat zijn jouw eerste tekenen van onbalans. Hierin besteed ik aandacht aan jouw lijf en jouw brein. Met een ayurvedische blik kijk ik naar jou als geheel. Al heel vroeg in ons leven kunnen we al in situaties terecht zijn gekomen waar we de harmonie wilde bewaren. Hierdoor raken we dat unieke deel van onszelf een beetje kwijt. Samen kijken we naar welke aangeleerde patronen in de weg staan bij het laten zien van jouw authentieke zelf. Middels een specifiek zetten we concrete stappen naar verandering in gedachten, gevoelens, voeding en levensstijl passend bij jouw persoonlijkheid. Zo kom je weer terug in je ware natuur en kan je weer voluit leven in het hier en nu.

De behandelvormen die ik gebruik zijn o.a. Ayurveda, diverse psychologische behandelvormen en lichaamsgerichte therapie (reiki en massage).

Welk resultaat kan je verwachten:

  • je komt dieper en steviger in je lichaam te zitten
  • je mag authentiek en spontaner jezelf zijn
  • je geniet meer van het leven
  • je gaat je positief en krachtig voelen
  • je bent beter bestand tegen stress
  • je bent ontspannen, bewust en aanwezig

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.