ervaringen coaching

Ervaringen coaching van ouders

Jens heeft geleerd om samen te spelen met leeftijdsgenootjes

“De eerste kennismaking was bij Ellen in een ontspannen sfeer. We hadden meteen het gevoel dat onze zoon haar leuk zou vinden. Onze zoon verheugde zich iedere keer erop om naar Ellen toe te gaan. Ellen heeft hem op een kindgerichte manier benadert die hij heel prettig vond. Sinds de hulp heeft hij meer aansluiting gevonden bij leeftijdsgenootjes. Hij speelt beter samen. Tevens gaan we in het gezin nu meer ontspannen met elkaar om.

De sfeer thuis is weer ontspannen en er is begrip voor elkaar.

“Vanaf het eerste moment dat Ellen bij ons thuis kwam, voelde het heel fijn en ontspannen. Ze was er in alle rust voor ons allemaal en luisterde naar ieders verhaal en emoties. Wij hebben als gezin geleerd om onze emoties te uiten en daar met elkaar over te praten. Dat doen we nu iedere week op een fijne manier. Voorheen leidde dit vaak tot ruzies. Ellen bracht onderlig begrip en structuur in ons gezin en daar zijn we haar heel erg dankbaar voor. Het heeft ons gezin positief verandert. We doen nu ook meer leuke dingen samen.”

Floor staat zelfverzekerd voor de klas

“Onze dochter van 12 jaar kwam bij Ellen met faalangst klachten. Na het eerste gesprek hadden we meteen een goed gevoel en onze dochter keek er iedere week naar uit om weer naar Ellen te gaan. Ze kreeg zelfvertrouwen en was niet meer bang toen ze daarna een presentatie gaf voor de klas. Ze heeft geleerd dat het oke is om fouten te maken.”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Open chat
Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Binnen 24 uur krijg je reactie.
Powered by