Mijn naam is Ellen Nabuurs, intuïtief coach en yogadocente. Ik ben 31 jaar en woon in Amsterdam. Samen met jou ga ik kijken naar wie je bent en hoe je je voelt. Door eens te kijken wat er van binnen gebeurt ontdek je jouw talenten. En deze kan je omzetten in hulpbronnen zodat je meer rust en ruimte voor jezelf ervaart.

In 2010 ben ik als vrijwilligster naar Afrika gegaan. Daar werkte ik met getraumatiseerde kinderen. Het bijzondere aan dit werk vond ik de liefdevolle connectie en het vertrouwen die ik opbouwde met de kinderen. Het raakte me diep in mijn hart toen ik hoorde wat zij hebben moeten meemaken. Maar dat maakte het voor mij extra bijzonder om te ervaren dat ik een veilig, vertrouwd persoon voor deze kinderen was. Na deze reis wist ik meteen dat ik daar iets mee wilde doen in Nederland. Toen ben ik de opleiding Social Work begonnen en startte ik als vrijwilliger bij de Kindertelefoon. Bij de Kindertelefoon heb ik geleerd hoe ik een kwetsbaar kind het vertrouwen te geven om te vertellen wat er in hem om gaat. Stapje voor stapje, heel voorzichtig voelde kinderen aan dat het kon en heb ik van grote betekenis kunnen zijn.

In 2015 ben ik aan de slag gegaan bij Balans en Impuls, een psychologisch trainings- en adviesbureau. Ik begeleidde volwassenen (met burn-out klachten, depressie en zeer complexe PTSS) op een praktische manier in de thuissituatie. Sindsdien werk ik voornamelijk met jongeren en volwassenen op het gebied van hooggevoeligheid, en stress en trauma. 

Na een lange reis door Azië en Zuid en Midden-Amerika ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Ik werk daarnaast 24 uur als Psycholoog in de huisartsenpraktijk. 

 

Visie

Sinds augustus 2019 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Liebelle. Ik doe mijn werk met heel veel plezier en ik vind het prachtig om te zien hoe mooi en uniek ieder mens is. Ik laat ieder mens voelen zodat hij zelf op basis van zijn gevoelens en behoeften een fijne keuze voor zichzelf kan maken. Dit zorgt voor vertrouwen.

Als iemand zelf kan voelen en vertellen waar hij behoefte aan heeft, dan ontstaat er een prachtig vertrouwen in zichzelf. Dat is wat ik ieder mens gun.

 

Opleidingen & trainingen

⦁ HBO Bachelor Social Work
⦁ Post HBO Psychologie Counseling bij SCN
⦁ Traumasensitief werken bij Trauma Company
⦁ Post HBO Kindercoach/-counseler bij BGL
⦁ Kinder- en volwassenen Yoga Teacher training
⦁ Omgaan met hooggevoeligheid


Aangesloten bij

⦁ Merk Hoe Sterk
⦁ SKJ
⦁ Jip en Jan Yoga academie
⦁ Adiona (voor kindercoaches en kinderyogadocenten)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.