dscf1108

 

Reiki is het japanse woord voor Universele Energie. Het is een oeroude natuurlijke behandelmethode die steeds meer wordt toegepast.
Reiki werkt ontspannend en rustgevend. Het werkt in op lichaam en geest en verzacht daardoor fysieke en emotionele pijn. Het vergroot je bewustzijn over hoe je wilt leven en je komt dichter bij je ware zelf.  Reiki werkt in op de energetische lagen van het lichaam en versnelt het natuurlijke genezingsproces. Je voelt je dus vaak extra energiek en ontspannen.


Opgeladen worden met liefdevolle energie

Iedereen is uniek en ervaart Reiki daardoor ook op een andere manier. Tijdens en na een behandeling met Reiki kun je voelen hoe je opgeladen wordt met een krachtige, warme en liefdevolle energie. Reiki voelt aan alsof je een innerlijk bad krijgt, en geeft je zowel een ontspannen rust als een tintelend gevoel waarmee je alles weer met meer plezier aanpakt. Vooral het ervaren van de Reiki-energie is wat telt: Je voelt de zon (weer) in je schijnen !

 

Effecten van reiki

  • Verlichten van pijn en overgevoeligheid voor pijnen
  • Bevorderen van het natuurlijke zelfgenezingsproces
  • Gifstoffen uit het lichaam af te voeren
  • Reiki kan helpen de creativiteit te bevorderen
  • Opheffen van emotionele blokkades en onderdrukte gevoelens
  • Zorgt voor meer levenskrachtenergie
  • Kan algehele intuïtie verbeteren
  • Het kan je helpen om je gelukkiger te voelen
  • Het kan je helpen een beter mens voor jezelf en anderen te zijn
  • Reiki kan je helpen van jezelf te leren houden

De Reikibehandeling

Door middel van handoplegging geef ik de energie tijdens een behandeling aan jou door.  De handen worden licht en rustig zonder druk op verschillende plaatsen op het lichaam gelegd. Hierdoor vindt er een energieoverdracht plaats. De energie doorstroomt eerst in mij en daarna pas in de ander. Ik geef dus niet mijn eigen levensenergie weg aan een ander. Een behandeling wordt liggend of zittend gegeven en duurt ongeveer een uur. De behandeling kalmeert je zenuwstelsel, en het kan er voor zorgen dat blokkades in het lichaam worden opgeheven of fysieke pijn wordt opgeheven. Reiki kan onderliggende emotionele trauma’s losmaken, waardoor deze alsnog verwerkt kunnen worden.

Ervaringen 

Meike, Amsterdam: Reiki bij Ellen was erg ontspannen en fijn. Ik had van tevoren verwacht dat ik vooral warmte zou voelen, maar op sommige plekken gebeurde er echt meer dan dat. Ik ben beniweuwd wat er nog aan na effect gaat gebeuren, maar dit was al boven verwachting. Mijn interesse is Reiki is absoluut aangewakkerd 🙂

Aline, Amsterdam: Een hele fijne Reiki sessie gehad van Ellen. De ruimte voelt goed en Ellen is een warm en toegankelijk persoon waar ik me op mijn gemak bij voelde.

Manon, Amsterdam: Hele fijne ontspannen sessie. Voelde me een stuk rustiger na de Reiki behandeling. Aanrader!

Marit, Amsterdam: Reiki was voor mij een nieuwe ervaring en ik had me geen beter persoon kunnen bedenken als Ellen. Ze is super toegankelijk en luistert goed. De behandelnig heeft oo mij meer gebracht dan ik van te voren had verwacht. Dus voor iedereen die iets nieuws wil proberen of nieuwsgierig is: ga naar Praktijk Liebelle.

Hester, Amsterdam: Bijzonder om een keer mee te maken. Ik was heel ontspannen na de sessie. Aanrader!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.